Långa dagar med många tankar.

(null)

Vet inte vad vi ska finna på i dessa dagar, går mycket i det samma. Försöker hitta på nått som båda barnen kan göra, men de tycker inte om samma saker har jag märkt.

(null)

Att vara ute är kul för båda, beroende på vad vi gör och vilket humör de är på. Men det är bara hård snö och is ute så de tröttnar ganska fort. Plus att det har blåst en hel del de sista dagarna, det är det ingen av dem som tycker om.

(null)

Har köpt hem en del pyssel och så har barnen fått påskpyssel från barnehagen som vi suttit lite med, men Anton klarar bara av att sitta stilla i två minuter och hålla på med det, sen tröttnar han. Så det är inte så enkelt i dessa dagar. Nu har vi varit hemma i lite mer än två veckor, och det blir minst två veckor till. Jag känner att både mitt och deras tålamod bara blir mindre och mindre när man inte får göra riktigt som man vill om dagen.

(null)

Men vi ska klara detta, vi ska leka och mysa. Mina barn är det finaste jag har och jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dem, men det skulle inte göra någonting att få ett par timmars paus någon gång ibland. 😅