Sista dagen !

Idag gör jag sista dagen på detta jobb, känns både roligt och tråkigt. Börjar bli riktigt jobbigt att säga hej då till folk, speciellt när de kommer och kramar om mig och så när jag sitter i kassan!
Har växt väldigt som människa på det här stället, när jag började här för fyra år sedan så var jag väldigt tyst och blyg, nu är jag inte alls lika, även om jag fortfarande är det när jag kommer till nya platser så går det över väldigt fort. Kommer att sakna att vara här nästan varje dag faktiskt, speciellt på det nya jobbet där jag kommer att jobba stora delar ensam, då kommer jag sakna alla underbara arbetskollegor!
Men ikväll ska vi på inflyttningsfest hos ett par vänner i Trysil, ska bli riktigt roligt! Så får jag ta tag i alla kartonger och väskor imorgon om jag inte är för trött, annars är jag ledig på måndag också.
Bara lite packning och städning så flyttar jag faktiskt sen! Har knappt fattat det än tror jag, blir nog på måndag när M är på jobb och jag är kvar i Trysil, för jag behöver inte åka tillbaka till Torsby då, jag ska inte till Torsby på flera veckor efter idag!!